Testimonials

Oktober 2013

Sikkerhetssystemene er fantastiske

Knut Arne kjører for Tollpost, og han mener Actros er den mest komfortable og avanserte bilen på markedet. Bilen går i nattrute. “Den er ekstremt, nei sinnsykt, retningstabil! De elektroniske ikkerhetssystemene er fantastiske. Jeg er meget fornøyd med bilen”, sier Kunt Arne som mener at Actros bare blir bedre og bedre etter hvert som man kjører den mye. Ikke alle biler du kan si det om!

Oktober 2013

Morsomt å kjøre økonomisk

Øyvind har kjørt i 9 år for Vikans Gartneri, hvorav et år med nye Actros. “Bilen har lavt forbruk, og det er gøy å kjøre økonomisk fordi jeg konkurrerer med meg selv på FleetBoard”, sier han.

August 2013

En helt fantastisk bil

Hans Tore Lie har Actros som arbeidsplass og han kjører over hele Norden. Hans Tore er ikke i tvil. “Actros er veldig retningsstabil, den har optimale boforhold, og er totalt sett en helt fantastisk bil.”

August 2013

Utrolig stabil og behagelig å kjøre

Tonny Thøgersen kjører over hele vestlandet, med mange daglige lossesteder. Etter å ha hatt et par andre lastebiler, landet han på Actros. “Girkasse og girautomatikk jobber perfekt på vanskelige vestlandsveier. Dette kombinert med en utrolig motor gjør at jeg lett holder følge med biler med større motorer. Kjørestilling og reguleringsmuligheter er bedre enn alt annet”.

August 2013

Nye Actros går rimelig

Bileier og sjåfør Leif Egil Larsen i Toten Transport kjører i rute Gjøvik – Bergen med stykkgods. Han har en tøff rute med maks belastning begge veier, og han er imponert over driftsøkonomien i nye Actros. ”Jeg bruker ca 5 kr mindre pr. mil enn på forgjengeren. Et meget godt førerhus er blitt enda bedre! Bilens kjørestabilitet er i særklasse. Sittestilling, ratt, instrumenter og betjeningsbrytere er satt sammen slik at alt stemmer.